Your individual Beauty Code

Dat is waar Purlés voor staat,  uw persoonlijke schoonheidscode. Om uw huid naar een hoger niveau te brengen. De verzorgingsproducten van Purlés bieden een hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. De producten zijn vegan, niet op dieren getest en bevatten geen schadelijke stoffen. Er worden enkel ingrediënten gebruikt die niet schadelijk zijn voor de natuur. Purlés is een combinatie van innovatieve biotechnologische gedachten samenwerkend met krachten uit de natuur.

 

Onze ingrediënten zijn het werk van uitstekende specialisten in Franse en Spaanse laboratoria. Al bijna 10 jaar heeft het merk Purlés met succes zijn eigen filosofie geïmplementeerd om een persoonlijke schoonheidscode voor zijn klanten de creëren. Dankzij de eenvoudige nummers/namen van de producten is het kiezen en voortzetten van de meest geschikte producten makkelijker dan ooit. De specialist selecteert de juiste behandelwijze en stelt een schoonheidscode samen die net als een vingerafdruk de individuele behoeften van de klant identificeert.

 

Geavanceerd onderzoek naar natuurlijke ingrediënten en inspiratie uit de nieuwste ontdekkingen op het gebied van cosmetica zorgt ervoor dat Purlés snelle en zichtbare resultaten oplevert. De werkzame stoffen die in de producten zitten zijn het antwoord op de problemen waar de huid mee worstelt.

Purlés biedt een uitkomst voor iedere huid!